Eindelijk. Even. Rust.

In Balans Blijven

Je stress overwonnen. Je spanning onder controle. Duurzaam in balans in 4 weken, met Non Sleep Deep Rest (NSDR)!

Stress was nog nooit zó gewoon…

Wist je dat in de Covid periode drie keer meer mensen ziek werden van hun werk, dan van Corona?

En wist je dat het verzuim dat hiermee jaarlijks gepaard ging, meer kostte dan we ieder jaar uitgaven aan de energietransitie?

En wist je dat dit alleen maar de geregistreerde kosten zijn, maar dat de meeste schade van werkstress nog helemaal niet bekend is?

Stel je eens voor…

…dat er een manier zou zijn om een duurzame balans te vinden tussen spanning en ontspanning, tussen werk en privé, tussen lekker knallen en weer opladen…

…een bewezen manier om je energie in evenwicht te houden…

…door iets kleins structureel te veranderen…

…door een dagelijkse gewoonte in te passen in je leven…

…waar je maar 15 minuten voor hoeft te nemen…

…en verder geen enkele inspanning voor hoeft te doen…

Die manier…..die is er!

 

veilig betalen met 30 dagen volledige garantie

Heb jij ook last van stress?

Of herken jij je soms in een van de volgende situaties? 

  • Je hebt het (te) druk en voelt wel de behoefte aan meer ontspanning. Maar je weet niet goed hoe dit aan te pakken.
  • Vroeger hielp een douche, boek of kop thee om rust te vinden. Nu is er méér nodig… Het leven vraagt veel van je.
  • Je hebt veel aan je hoofd, slaapt slechter en bent wat cynischer of meer prikkelbaar dan normaal. Je hebt een korter lontje.
  • Het werk neemt in deze hectische periode alleen maar toe. Ook dat thuiswerken is een uitdaging. Je loopt er inmiddels flink op leeg.
  • Je probeert soms wel bewust te relaxen, maar merkt dat je teveel blijft piekeren om echt bij een ontspannen gevoel te komen.
  • Je zou wel structureel meer aandacht willen voor het vinden van een betere balans, maar je hebt er gewoon de tijd niet voor.

En wil jij meer energie in je leven?

Wil jij weer sprankelen van energie? De stress in je leven en werk beter aan kunnen? Je niet teveel uit het lood laten slaan door de drukte en hectiek in je wereld?

En wil je zelf weer grip krijgen op je energiebalans? Zodat je kunt knallen, leveren en ‘performen’ wanneer het moet, en je ook echt je rust kunt pakken wanneer het kan? Of je gewoon lekker in je vel te voelen; ontspannen en kalm?

Met bewezen technieken, zoals N.S.D.R. (Non Sleep Deep Rest)? En op wetenschappelijk onderzoek gefundeerde methoden van gedragsverandering?

Lees dan rustig verder!

In balans blijven is in onze drukke wereld geworden tot een vaardigheid die je moet leren beheersen. Een vermogen dat je kunt ontwikkelen; als een ‘spier’ die je kunt trainen. Eerst met kleine stapjes, maar als je het structureel aanpakt, met verbazingwekkend grote, zichtbare effecten.

Train jij bewust je stressbestendigheid, jouw vermogen om te ontspannen, en leer jij jezelf nieuwe, positieve relax gewoonten aan? Die je dan ook echt in praktijk brengt? Dan ga je ervaren dat je zowel lichamelijk als geestelijk een enorme verandering doormaakt.

Je wordt fitter, optimistischer, emotioneel meer gebalanceerd, beter gehumeurd, verdraagzamer, aardiger, en gezonder: vaker de ontspannen, leuke, energieke jij die je graag wilt zijn.

Dat is geen hogere wiskunde.

Dit zal ook niemand verbazen. We geloven heus wel dat we met onze levensstijl onze eigen energiebalans belangrijk beïnvloeden. En ook al zal ziekte, lichamelijke beperking of medicijngebruik soms een lastige extra uitdaging bieden, en natuurlijk ook je specifieke omstandigheden; voor iedereen zal gelden dat er meer balans mogelijk is met nieuwe relax gewoonten.

Maar ja, hoe doe je dat?

Hoe kweek je nieuw gewoontegedrag? En wat moet je dan precies doen? Wanneer? En hoe?

En: hoe houd je het vol? Hoe voorkom je dat je het er niet na een paar keer bij laat zitten?

In balans in 4 weken

In Balans Blijven is een uitgebreid e-learning programma vol met praktische oefeningen, speciaal ontwikkelde (NSDR) relax workouts en concrete, laagdrempelige tips. Om direct te ontspannen, en stap voor stap van je stress af te raken.

En waarin jij in 4 weken:

iedere dag direct toepasbare relax tips ontdekt en leert over balans;

dagelijks een nieuwe relax workout oefent en beleeft;

waarmee je moeiteloos ontspant met Non Sleep Deep Rest;

jij stap voor stap jouw relax vermogen traint en versterkt;

en krachtige impulsen geeft aan jouw stressbestendigheid;

zodat jij weer jouw balans terugvindt;

én deze duurzaam kunt vasthouden;

zodat jij jouw meest energieke en productieve zelf kunt zijn;

én vervolgens altijd en onbeperkt toegang houdt!

Dit is precies waar deze Master Track In Balans Blijven voor is gemaakt.

Om jou te begeleiden. Stap voor stap. En je te helpen om jouw gedrag te veranderen. Blijvend.

Door je 15 minuten per dag mee te nemen in een begeleide relax workout. Waarin jij je moeiteloos kunt laten meevoeren in een kwartier van weldadige ontspanning en rust en Non Sleep Deep Rest.

NSDR is een methode van diepe hypnotische ontspanning, die mensen kan helpen een staat van focus en kalmte te bereiken van mentale stilte en emotioneel evenwicht. Het is een soort rust die je ervaart als je lichaam zich in een ontspannen toestand bevindt, terwijl de geest nog wakker is.”

In iedere track beleef je kalmerende muziek, en hoor je een vertrouwde vrouwenstem die je meevoert in rustgevende geleide visualisaties en helpende suggesties; die je soms bewust en soms alleen in je onbewuste opneemt.

Daarnaast ontdek je iedere dag een paar compacte, praktische tips, direct toepasbaar voor die dag. 

Alles om je stapje voor stapje verder te brengen op jouw pad van meer rust, energie en balans in jouw drukke en uitdagende leven.

Zodat je meer kunt halen uit je leven, meer kunt genieten, meer voldoening haalt uit jouw energiebalans.

28 dagen om het roer in jouw leven om te gooien. En duurzaam je balans (terug) te vinden. Om vervolgens altijd en overal jouw ontspanning op zak te hebben en te houden.

Er is nog maar één factor waar het succes vanaf hangt. Dan is de factor jij!

Ben jij klaar voor dit commitment aan jezelf? Gun jij jezelf die mentale en lichamelijke rust en balans?

Ontdek onze meest effectieve technieken 

Onbeperkt toegang tot jouw Master Track

Ontspannen waar en wanneer jij wilt met Non Sleep Deep Rest

Altijd je NSDR workouts en ontspanningsoefeningen op zak

28 unieke (NSDR) relax tracks, talloze oefeningen en praktijktips

Meer energie door NSDR workouts

Wat gaat de Master Track In Balans Blijven je opleveren?

Je komt volledig tot rust. De dagelijkse NSDR workouts leiden je moeiteloos naar een diepe ontspanning in je lijf én in je hoofd. 

Je raakt je opgebouwde spanning makkelijker kwijt en je voorkomt dat nieuwe spanning zich opbouwt. Jouw evenwicht herstelt en verbetert merkbaar. 

Door regelmatig te oefenen help je enorm jouw eigen draagkracht vergroten. Je hersteltijd wordt korter. Je kunt (weer) veel meer aan!

Als je lichamelijk ontspant, komen ook je gedachten tot rust. Tijdens de relax workouts kun jij je innerlijke onrust los laten en je gedachten laten gaan.

Je komt meer in contact met je lijf en leert beter luisteren naar signalen die jouw lichaam je geeft. Zo leer je gevoelens van stress en onrust eerder herkennen.

Spanningsgerelateerde klachten (hyperventilatie, vermoeidheid, hoofdpijn, gespannen schouders, etc) verminderen merkbaar.

Als je lichamelijk ontspant, komen ook je gedachten tot rust. Tijdens de relax workouts kun jij je innerlijke onrust los laten en je gedachten laten gaan.

Je komt meer in contact met je lijf en leert beter luisteren naar signalen die jouw lichaam je geeft. Zo leer je gevoelens van stress en onrust eerder herkennen;

Spanningsgerelateerde klachten (hyperventilatie, vermoeidheid, hoofdpijn, gespannen schouders, etc) verminderen merkbaar. 

Afhankelijk van het tijdstip helpen de Non Sleep Deep Rest (NSDR) ‘workouts’ je makkelijker inslapen of geven ze je juist nieuwe energie om te presteren voor de rest van je dag.

Je neemt makkelijker afstand van zorgen en problemen uit het dagelijks leven. Je laat je er minder door beheersen.

Als je meer in balans bent, voel je je wendbaarder, weerbaarder, positiever en energieker.

Door de relax workouts en de praktische oefeningen kom je lekkerder in je vel te zitten. Je krijgt meer en meer energie en meer lol in je leven. 

“In 4 weken van mijn stress af”

297,00

In Balans Blijven

Stress en spanning overwinnen, en moeiteloos de ontspanning vinden: het ligt binnen jouw handbereik, door middel van Non Sleep Deep Rest (NSDR).

Alle oefeningen, tips en duwtjes in de rug die jij nog nodig hebt om snel jouw energie te herstellen. En in balans te houden.

Een leven vol ontspanning en rust, altijd op zak.

Klaar om je leven blijvend om te gooien?

veilig betalen met 30 dagen volledige garantie