Eindelijk. Even. Rust.

In Balans Blijven

Duurzaam in balans in 4 weken!

Stress was nog nooit zó gewoon…

Wist je dat dit jaar drie keer meer mensen ziek worden van hun werk, dan van Corona?

En wist je dat het verzuim dat hiermee gepaard gaat, meer kost dan we in 2021 hebben uitgegeven aan de hele energietransitie?

En wist je dat dit alleen maar de schade is die we weten, omdat deze geregistreerd wordt, maar dat de meeste schade van bijvoorbeeld werkstress nog helemaal niet bekend is?

En als dan de spanning, stress, onrust, drukte, onzekerheid en al het gedoe rondom de Covid 19 pandemie daar nog eens bovenop komen; dan zullen de cijfers zeker nog heftiger gaan uitpakken.

Stel dat er nu een manier was om een betere balans te vinden tussen (in)spanning en ontspanning, werk en privé, lekker knallen en weer opladen. En je energiebalans duurzaam in evenwicht te houden.

Door iets kleins structureel te veranderen. Door een dagelijkse gewoonte in te passen in je uitdagende leven.

Waar je maar 15 – 20 minuten per dag voor hoeft te nemen. En je verder geen enkele moeite voor zou hoeven doen…

veilig betalen met 30 dagen volledige garantie

Heb jij ook last van onrust en stress?

Of herken jij je soms in een van de volgende situaties? 

  • Je hebt het vaak (te) druk en voelt wel de behoefte aan meer ontspanning. Maar weet niet goed hoe dit aan te pakken.
  • Vroeger hielp een douche, een boek of een kop thee om rust te vinden. Nu is er méér nodig… Het leven vraagt veel van je.
  • Je hebt veel aan je hoofd, slaapt slechter en bent wat cynischer of meer prikkelbaar dan normaal. Je hebt een kort lontje.
  • Het werk neemt in deze hectische periode alleen maar toe. Al dat thuis zijn is een uitdaging. Je loopt er inmiddels flink op leeg.
  • Je probeert soms wel bewust te relaxen, maar merkt dat je teveel blijft piekeren om echt bij een ontspannen gevoel te komen.
  • Je zou wel structureel meer aandacht willen voor het vinden van een betere balans, maar je hebt er gewoon de tijd niet voor.

En wil jij meer energie en ontspanning in je leven?

Wil jij weer sprankelen van energie? De onvermijdelijke stress van je leven en werk beter aan kunnen? Je niet teveel uit het lood laten slaan door de drukte en hectiek in je wereld?

En wil je zelf weer grip krijgen op je energiebalans? Zodat je kunt knallen, leveren en ‘performen’ wanneer het moet, en je ook echt je rust kunt pakken wanneer het kan? Of je gewoon lekker in je vel te voelen; ontspannen en kalm?

Met bewezen technieken? En op wetenschappelijk onderzoek gefundeerde methoden van gedragsverandering?

Lees dan rustig verder!

In balans blijven is in onze drukke wereld geworden tot een vaardigheid die je moet leren beheersen. Een vermogen dat je kunt ontwikkelen; als een ‘spier’ die je kunt trainen. Eerst met kleine stapjes, maar als je het structureel aanpakt, met verbazingwekkend grote, zichtbare effecten.

Train jij bewust je stressbestendigheid, jouw vermogen om te ontspannen, en leer jij jezelf nieuwe, positieve relax gewoonten aan? Die je dan ook echt in praktijk brengt? Dan ga je ervaren dat je zowel lichamelijk als geestelijk een enorme verandering doormaakt.

Je wordt fitter, optimistischer, emotioneel meer gebalanceerd, beter gehumeurd, verdraagzamer, aardiger, en gezonder: vaker de ontspannen, leuke, energieke jij die je graag wilt zijn.

Dat is geen hogere wiskunde.

Dit zal ook niemand verbazen. We geloven heus wel dat we met onze levensstijl onze eigen energiebalans belangrijk beïnvloeden. En ook al zal ziekte, lichamelijke beperking of medicijngebruik soms een lastige extra uitdaging bieden, en natuurlijk ook je specifieke omstandigheden; voor iedereen zal gelden dat er meer balans mogelijk is met nieuwe relax gewoonten.

Maar ja, hoe doe je dat?

Hoe kweek je nieuw gewoontegedrag? En wat moet je dan precies doen? Wanneer? En hoe?

En: hoe houd je het vol? Hoe voorkom je dat je het er niet na een paar keer bij laat zitten?

In 4 weken terug in balans

De Master Track In Balans Blijven is een uitgebreid e-learning programma vol met weldadige ontspanning, laagdrempelige tips, praktische oefeningen en speciaal ontwikkelde relax workouts waarvan je direct kunt genieten.

En waarin jij in 4 weken:

iedere dag direct toepasbare relax tips ontdekt en leert over balans;

dagelijks jouw nieuwe relax workout beluistert en beleeft;

waarmee je moeiteloos heerlijk kunt ontspannen;

jij stap voor stap jouw relax vermogen traint en versterkt;

en krachtige impulsen geeft aan jouw stressbestendigheid;

zodat jij weer jouw balans terugvindt;

én deze duurzaam kunt vasthouden;

zodat jij jouw meest energieke en productieve zelf kunt zijn;

én altijd onbeperkt toegang houdt!

Dit is precies waar deze Master Track In Balans Blijven voor is gemaakt. Om jou te begeleiden. Stap voor stap. Om je te helpen je gedrag te veranderen. Blijvend. Door je 15 – 20 minuten per dag mee te nemen in compacte, direct toepasbare tips en een begeleide relax workout. Waarin jij je moeiteloos kunt laten meevoeren in een kwartier van weldadige ontspanning en rust.

Met kalmerende muziek, een prachtige stem die je meevoert in rustgevende geleide visualisaties, en helpende suggesties die je soms bewust en soms alleen in je onbewuste opneemt.

Alles om je stapje voor stapje verder te brengen op jouw pad van meer rust, energie en balans in jouw drukke en uitdagende leven.

Zodat je er nog meer uit kunt halen, meer kunt genieten, en meer voldoening haalt uit jouw productieve, energieke balans.

28 dagen om het roer in jouw leven om te gooien. En duurzaam je balans terug te vinden. Om vervolgens altijd en overal jouw ontspanning op zak te hebben en te houden.

Gesteund door een groeiende community van gelijkgestemden, die tips en verhalen delen, die je aansporen en steunen, waar je terecht kunt met jouw vraag, jouw zorg en jouw succesverhaal.

Er is nog maar één factor waar het succes vanaf hangt. Dan is de factor jij!

Ben jij klaar voor dit commitment aan jezelf? Gun jij jezelf die mentale en lichamelijke rust en balans?

Ontdek onze meest effectieve technieken 

Onbeperkt toegang tot jouw Master Track

Ontspannen waar en wanneer jij wilt

Altijd je relax workouts en ontspanningsoefeningen op zak

28 unieke relax audio tracks, talloze oefeningen en praktijktips

Meer energie door dagelijke relax workouts

Wat gaat de Master Track In Balans Blijven je opleveren?

Je komt volledig tot rust. De dagelijkse relax workouts leiden je moeiteloos naar een diepe ontspanning in je lijf én in je hoofd. 

Je raakt je opgebouwde spanning makkelijker kwijt en je voorkomt dat nieuwe spanning zich opbouwt. Jouw evenwicht herstelt en verbetert merkbaar. 

Door regelmatig te oefenen help je enorm jouw eigen draagkracht vergroten. Je hersteltijd wordt korter. Je kunt (weer) veel meer aan!

Als je lichamelijk ontspant, komen ook je gedachten tot rust. Tijdens de relax workouts kun jij je innerlijke onrust los laten en je gedachten laten gaan.

Je komt meer in contact met je lijf en leert beter luisteren naar signalen die jouw lichaam je geeft. Zo leer je gevoelens van stress en onrust eerder herkennen.

Spanningsgerelateerde klachten (hyperventilatie, vermoeidheid, hoofdpijn, gespannen schouders, etc) verminderen merkbaar.

Als je lichamelijk ontspant, komen ook je gedachten tot rust. Tijdens de relax workouts kun jij je innerlijke onrust los laten en je gedachten laten gaan.

Je komt meer in contact met je lijf en leert beter luisteren naar signalen die jouw lichaam je geeft. Zo leer je gevoelens van stress en onrust eerder herkennen;

Spanningsgerelateerde klachten (hyperventilatie, vermoeidheid, hoofdpijn, gespannen schouders, etc) verminderen merkbaar. 

Afhankelijk van het tijdstip helpen de relax workouts je makkelijker inslapen of geven ze je juist nieuwe energie om te presteren voor de rest van je dag.

Je neemt makkelijker afstand van zorgen en problemen uit het dagelijks leven. Je laat je er minder door beheersen.

Als je meer in balans bent, voel je je wendbaarder, weerbaarder, positiever en energieker. Door de relax workouts kom je lekkerder in je vel te zitten.

“In 4 weken de balans terug in je leven”

297,00

In Balans Blijven

Beter kunnen omgaan met onrust, drukte en stress ligt binnen handbereik met deze Master Track In Balans Blijven.

Alle tips, ontspanningsoefeningen en relax workouts die jij nodig hebt om snel je balans terug te vinden! 

Een leven vol heerlijke ontspanning en rust, altijd op zak! 

veilig betalen met 30 dagen volledige garantie