Vertrouwen. Invloed. Resultaat.

Win Win Win Onderhandelen

Resultaten boeken voor iedereen!

Klaar met minder krijgen dan je verdient?

 • Ben jij nog niet assertief of overtuigend genoeg?
 • Haal je minder uit onderhandelingen dan je wenst?
 • Vind jij het lastig de regie te pakken?
 • Kost het je moeite jouw verhaal stevig neer te zetten?
 • Zie jij jouw inbreng te weinig terug in het eindresultaat?
 • Weet je niet wanneer je welke ingreep moet doen?
 • Verdwijnt jouw standpunt te vaak naar de achtergrond?
 • Baal je dat anderen niet verder kijken dan hun eigen belang?

veilig betalen met 30 dagen volledige garantie

En wil jij dat nu wel eens veranderen?

Wil jij ook meer impact en invloed in jouw gesprekken? Vaker krijgen wat je wil? En meer voor elkaar krijgen?

Ja, lees dan verder! Zo niet, klik dan gerust weg.

Assertief opkomen voor wat je belangrijk vindt, is voor de meeste mensen een uitdaging. Maar wordt wel steeds belangrijker.

Wil je serieus genomen worden, dan moet je je stem kunnen laten horen. Moet je stelling kunnen nemen. Én moet je tegelijkertijd wendbaar kunnen zijn én de relaties werkbaar kunnen houden.

De wereld wordt nu eenmaal complexer. Je hebt met steeds meer mensen te maken, privé, maar zeker in het werk; mensen met een mening, met een eigen kijk op zaken, met een eigen belang. Die niet altijd hetzelfde willen als jij.

Wat als jij veel meer invloed zou hebben?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als jij meer invloed kunt uitoefenen. Om resultaten te behalen die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor anderen? Hoe zou dat zijn?

Waaraan zou jij merken dat je effectiever onderhandelt? Waartoe ben je dan in staat? En welke resultaten worden er dan mogelijk in jouw leven? En hoe wordt de wereld daar beter van?

Wat gaat het je allemaal opleveren als jij effectiever leert onderhandelen en je invloed in al je andere gesprekken drastisch leert vergroten?

Of je nu gesprekken hebt met familie, vrienden, collega’s, je baas, klanten of leveranciers, en of je het nu leuk vindt of niet: beïnvloeden én effectief onderhandelen worden als vaardigheid steeds belangrijker.

En het ontwikkelen van jouw assertiviteit, stevigheid, overtuigingskracht én wendbaarheid in allerlei sociale situaties is steeds meer een voorwaarde om:

 • serieus genomen te worden;
 • zichtbaar te zijn, gezien te worden;
 • jouw belangen te dienen (of van jouw organisatie, familie, etc.);
 • te krijgen wat je wil en wat je nodig hebt;
 • carriere te maken en die promotie te krijgen die je wil;
 • een goede prijs overeen te komen;
 • een beter salaris te bedingen;
 • goede afspraken te maken;
 • professioneel samen te werken;
 • effectief leiding te geven;
 • goed je grenzen te bewaken en ‘nee’ te zeggen;
 • etc. 
Waarom lukt het je nu nog niet zoals je wenst?

Dat het je nu nog niet voor elkaar krijgt om de resultaten te behalen die jij wenst, heeft vaak te maken met drie factoren.

 • Of je mist de kennis en vaardigheid om strategisch te beïnvloeden.
 • Of het ontbreekt je aan een helder kader van onderhandelen; een framework om je technieken in te zetten en om te weten wat je wanneer moet doen voor optimaal resultaat.
 • Of je mist het vertrouwen en de overtuigingskracht om meer impact hebben, misschien wel door belemmerende gedachten die je hebt over jezelf, dat je nog niet voldoende geloof hebt in jezelf.

En vaak is het juist een combinatie van die drie factoren.

Daarnaast is het nu eenmaal zo dat de meesten van ons dit thuis niet vanzelfsprekend hebben meegekregen. En om het later aan te leren kost tijd, moeite en geld. En dan kan het zomaar zijn dat je jarenlang minder goede resultaten haalt.

Dat jij dit nu leest, betekent dat jij het ook eens wat meer voor het zeggen wil hebben. Dat je minder door anderen wil laten bepalen. Terwijl je tegelijkertijd misschien ook de onderlinge relaties wel werkbaar wil houden. En niet in allerlei onnodige gevechten wil belanden.

Maar ja, hoe doe je dat?

Hoe krijg je anderen zover dat ze gráág met je meedenken? Hoe lukt het je om tot oplossingen te komen waarin beide partijen zich kunnen vinden? Hoe ga jij jouw belangen realiseren, zonder een botte boer te zijn? Hoe ga jij scherp onderhandelen zonder dat de ander gezichtsverlies leidt?

Hoe krijg je vaker wat je wilt?

Sommige onderhandelaars zijn moeiteloos in staat anderen te beïnvloeden en te krijgen wat ze willen. Het lukt ze zelfs om anderen mee te nemen en enthousiast te maken voor hun ideëen. Of ze in ieder geval te overtuigen dat ze een goede en eerlijke deal hebben gemaakt.

Zij kunnen goed hun eigen belangen realiseren, weten de regie te houden én zijn flexibel genoeg om hun aanpak te wijzigen als het nodig is. En houden de relatie met de ander goed. Creëren zelfs vertrouwen en investeren in een gezamenlijke toekomst.

Wat het verschil is tussen jou en hen?

Zij kennen en gebruiken bewezen technieken en tactieken die hun ideeën kracht bijzetten, die het vinden van oplossingen makkelijk maken en die de ander beïnvloeden. En hebben altijd een paar alternatieve handelingswijzen achter de hand.

Omdat ze weten wat ze wanneer kunnen verwachten en hoe ze wat wanneer in kunnen zetten: ze hebben een heldere visie op onderhandelen en beïnvloeden. En een mindset die hen helpt om verder te kijken naar de gevolgen voor de wereld om hen heen. Bovendien hebben zich actief en uitvoerig getraind in de vaardigheden en technieken die daar bij horen.

Ontdek onze meest effectieve technieken 

Onbeperkt toegang tot jouw Master Track

Leren waar en wanneer jij wilt

Altijd je tips, tools en technieken op zak

Op ieder apparaat verder waar je gebleven was

Wat levert het me op?

Met deze online training kun jij actief aan het werk. Je verbreedt jouw kennis, bouwt aan nieuw gedrag én vergroot je repertoire aan vaardigheden.

Meer impact! Je krijgt unieke tools en technieken aangereikt om jouw zelfvertrouwen te vergroten en je nadrukkelijker te manifesteren. Ze kunnen niet meer om jou heen!

Meer overtuigingskracht! In deze training ontdek jij hoe jij als vanzelfsprekend jouw ideeën een plek geeft in de onderhandeling. Zodat daar echt rekening mee wordt gehouden!

Doordat je ontdekt welke alternatieve technieken jij op verschillende momenten kunt gebruiken, word je veel wendbaarder en flexibeler en daardoor veel effectiever.

Je ontdekt hoe jij de machtsbalans in het gesprek veel meer aan jouw kant krijgt, zonder dat de boel escaleert en in een gevecht uitmondt.

 Je ontdekt hoe jij jouw doelen kunt stellen, op zo’n manier dat de kans van slagen vele malen groter is.

Je leert hoe jij de onderhandeling opent en stevig en stellig positie inneemt. En hoe jij daarmee de ander direct beïnvloedt in zijn idee van wat haalbaar is.

Je ontdekt dat betere onderhandeluitkomsten zeker niet het resultaat zijn van alleen maar hoog van de toren blazen, jezelf oppompen, sluwe debattechnieken of ander machtsvertoon. De sleutel tot echt betere resultaten ligt ergens anders in: en jij gaat in deze online training ontdekken waarin.

Je gaat leren hoe jij de sfeer en het klimaat in jouw gesprekken zodanig beïnvloedt, dat jouw onderhandelingsresultaten én jouw relaties zichtbaar verbeteren.

 Je ontdekt hoe jij jouw doelen stelt, op zo’n manier dat de kans van slagen vele malen groter is.

Je leert hoe jij de onderhandeling opent en stevig en stellig positie inneemt. En hoe jij daarmee de ander direct beïnvloedt in zijn idee van wat haalbaar is.

Je ontdekt dat betere uitkomsten zeker niet het resultaat zijn van alleen maar hoog van de toren blazen, jezelf oppompen, sluwe debattechnieken of ander machtsvertoon. De sleutel tot echt betere resultaten ligt ergens anders in: en jij gaat in deze online training ontdekken waarin.

Je gaat leren hoe jij de sfeer en het klimaat in jouw gesprekken zodanig beïnvloedt, dat jouw onderhandelingsresultaten én jouw relaties merkbaar verbeteren.

Bestel nu en ontvang deze bonussen

Bonus #1: Unieke ‘multiliminal’-mp3

 • Wist jij dat de resultaten die jij behaalt, nu en in de toekomst, in directe relatie staan tot jouw gedrag en skills?
 • En wist je dat jouw gedrag en skills worden bepaald én begrensd door jouw denken; door de overtuigingen die jij hebt over jezelf en over wat er mogelijk is voor jou?
 • En wist je dat dit denken in het moment samenvalt met hoe jij je voelt en hoe je dit gevoel interpreteert? En dat dit je op de spannende momenten vast zet en tegenwerkt?

Hoe zou het zijn als jij jouw gevoel van zelfvertrouwen en geloof in jezelf zou kunnen versterken? Door je onbewuste opnieuw te ‘programmeren’? Alleen maar door meerdere keren ontspannen te luisteren? Zodat je denken en voelen verandert, en daarmee je skills én jouw resultaten.

Dit is wat je krijgt met deze ‘mulitiminal’ mp3: een unieke luisteroefening vól met slimme NLP technieken (Neuro Linguïstisch Programmeren), conversationele hypnose en positieve suggesties.

Let op! Met headphones beluisteren; NIET deelnemen aan verkeer.

 

Bonus #2: Set trainings-oefeningen

Bestel vandaag en ontvang een speciaal ontwikkelde set onderhandelingsoefeningen, om je skills te scherpen door je tegenspelers te challengen.

 

Met uitgewerkte rollen, toelichting op de uitkomsten en vragen ter evaluatie. Te gebruiken voor jezelf, en ook uitstekend geschikt om toe te passen als oefenmateriaal in groepen, trainingen of in de klas.

Bonus #3: Persoonlijke onderhandelcoach

Breng jouw eigen vraag in, en ga actief sparren met ervaren (25+ jaar) onderhandeltrainer Arjan Lautenbach.

Nu bestellen en 45 minuten persoonlijke aandacht is van jou; jouw persoonlijke hulplijn om in te schakelen wanneer jij dit het meeste nodig hebt!

We maken de afspraak wanneer het jou het beste uitkomt. En werken via ZOOM of MS Teams aan de knelpunten waar jij in het onderhandelen en beïnvloeden tegenaan loopt. Of via email of Whatsapp, als jij dat liever hebt.

Arjan is jouw klankbord, kritische vriend, onderhandelspecialist, coach en trainer. En werkt met jou aan het vergroten van jouw vertrouwen, bewustzijn en inzicht in de materie. En helpt jou om een krachtige impuls te geven aan jouw skills.

 

“Ik verbaasde mezelf over mijn eindresultaat”

297,00

Win Win Win Onderhandelen

Meer resultaat halen uit jouw onderhandelingen. Voor iedereen. En daarmee meer impact maken in de wereld. Het ligt binnen binnen handbereik met deze Master Track Win Win Win Onderhandelen.

Alle tips, tools en technieken die jij nodig hebt om jouw vertrouwen, invloed en impact te vergroten!

Jouw skills een boost geven, waar en wanneer jou uitkomt!

 

* Nu bestellen mét de unieke bonussen: de multiliminal mp3, de set onderhandeloefeningen én de persoonlijke coaching!

veilig betalen met 30 dagen volledige garantie