Feedback Loops

Wat zijn Feedback Loops?

Feedback loops zijn systemen of processen binnen een organisatie waarbij input of feedback van werknemers wordt gebruikt om toekomstige acties, beslissingen of gedragingen te verbeteren.

Waarom zijn Feedback Loops belangrijk?

Feedback Loops zijn essentieel omdat ze continue verbetering, aanpassing en persoonlijke ontwikkeling binnen een organisatie mogelijk maken.

Hoe werken Feedback Loops in de praktijk?

In de praktijk kunnen feedback loops variëren van formele beoordelingsgesprekken tot informele dagelijkse feedbackmomenten, waarbij werknemers en managers elkaar constructieve feedback geven.

Hoe kun je in organisaties op een goede manier omgaan met Feedback Loops?

  • Regelmatige Evaluaties: Implementeer regelmatige evaluatiegesprekken waarin werknemers feedback krijgen en kunnen geven.
  • Anonieme Feedbackkanalen: Bied anonieme manieren voor werknemers om feedback te geven.
  • Actie na Feedback: Zorg ervoor dat er actie wordt ondernomen naar aanleiding van ontvangen feedback.
  • Training in Feedback Geven en Ontvangen: Organiseer trainingen om effectieve feedbackvaardigheden te ontwikkelen.
  • Feedback Geïntegreerd in Dagelijkse Werkzaamheden: Moedig een cultuur aan waarbij feedback geven en ontvangen deel uitmaakt van dagelijkse interacties.

Conclusie: Feedback loops zijn cruciaal voor het bevorderen van een cultuur van continue verbetering en open communicatie.

5 krachtige gewoonten om te floreren in je werk

Wat kun je doen om meer uit je werk te halen? Met welk gewoontegedrag draag jij bij aan meer plezier, voldoening en betekenis? Ontdek het hier.

Hoe je wél helpt veranderen door voorbij je aannames te kijken

Dat jij gelooft dat de ander alléén wil veranderen als ie er zelf beter van wordt, is niet helpend bij veranderen. Er is altijd meer aan de hand. Ontdek hier wat.

Hoe kan ik mijn creativiteit stimuleren?

Creativiteit vergroten in 6 stappen! NLP technieken die ook jou creatiever maken! Creativiteit kun je ontwikkelen: en deze techniek gaat je daarbij helpen.

Ankereffect, hoe benut ik dit in de onderhandeling?

Ontdek hoe jij impact en invloed hebt bij de start van je gesprek. Maak slim gebruik van het ankereffect.

Hoe blijf ik kalm in stressvolle situaties?

Kalm blijven in een spanningsvolle situatie. Hoe vaak ben jij niet in de stress geschoten als het spannend werd? Ontdek hoe je de rust bewaart met deze techniek.

Hoe weet ik dat ik ergens goed in ben?

Hoe kan het toch dat anderen zo zelfverzekerd zijn ook al kunnen ze niet veel? Terwijl jij nog te vaak twijfelt aan je eigen capaciteiten. Hoe zit dat?

Hoe word ik een betere middenmanager?

Effectiever als middenmanager; altijd tussen twee vuren; een lastige dynamiek. Hoe blijf je wendbaar? 7 dansregels voor midden managers.

Hoe verbeter ik mijn relaties met anderen?

Beter communiceren en bouwen en investeren in relaties doe je door deze bijzondere manier van reageren. Verplichte kost voor iedere manager en professional!

Dat wordt toch niks! Tips om doemdenken productief te tackelen.

Negatieve voorspellingen leggen vaak verbeterinitiatieven plat. Hoe verleg je het gesprek? En hoe krijg je weer vaart in jouw teamoverleggen?

Wat is Intervisie? Waarom is intervisie belangrijk?

Intervisie is een cruciale tool voor samen dieper leren. Wat is het? Hoe doe je intervisie? Met welke intervisiemethoden? Ontdek het hier.

Master your skill.
 Kick ass. 
Repeat.